Skip to main content

Mehdia Sealeti

Mapstell guide - locatie Vlaams-Brabant

Mehdia Sealeti

Pink Camel creëert een wereld waarin een ieder zichzelf mag zijn met respect voor elkaar. Met Pink Camel realiseren we deze uitdaging door organisaties te begeleiden en te ondersteunen in het doorvoeren van verandering. Verandering op procesmatig vlak, systematisch vlak, technologisch vlak en vooral op menselijk vlak.

We brengen het individu in verbinding met de organisatie, met zichzelf en met het team. Dit doen we door naar ze te luisteren, waardering te tonen en ze te respecteren onafhankelijk van hun afkomst, religie, uitdaging en overtuiging.

Pink Camel biedt adviesdiensten aan, om de totale transformatie van uw bedrijf te ondersteunen, door vanuit de visie van uw organisatie haar ambities te realiseren.

Wij organiseren, structureren en begeleiden uw organisatie door de verandering heen met door de volgende diensten: bedrijfsanalyse, projectbeheer, softwaretests, gevensbescherming en coaching. Dit doen wij niet alleen door het implementeren van methodieken, best practices en organisatie, maar vooral door ieder individu in zijn of haar rol binnen het team in verbinding te brengen met de organisatie en haar visie

Door co-creatie en samenwerking realiseren wij totale transformatie en continue groei.

“Learn, Share, Inspire, Grow” is ons motto.

Interesse in de certificering?

Vul het formulier in en we sturen je met plezier een informatiepakket toe.