Skip to main content

Jo Dens

Mapstell guide - locatie Limburg

Jo Dens

Met veel enthousiasme en gedrevenheid ben ik al geruime tijd aan de slag in de Gemeenschapsinstelling De Kempen afdeling De Hutten. Jongeren helpen terug het juiste spoor te vinden in hun moeilijkste levensperiode, is een uitdaging waarin ik elke dag het beste van mezelf kan geven. Mijn ervaringsgerichte begeleidershouding staat hierin centraal.

Wanneer ik zie dat jongeren hun kansen grijpen om in hun stretch zone te komen en op deze manier hun referentiekaders kunnen vergroten, dan kan ik hier met een grote glimlach van genieten. Zoals Oliver Wendel Holmes Jr. zegt: “A mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions.”

Via Learning Path wil ik anderen meenemen en onderdompelen in de prachtige methodiek van het ervaringsleren. Dankzij mijn geweldige vrouw krijg ik de tijd en de ruimte om me hier volledig op te focussen en kan ik mijn aandacht en tijd goed verdelen tussen het realiseren van deze droom en het bieden van ‘quality time’ aan mijn twee kinderen.

Interesse in de certificering?

Vul het formulier in en we sturen je met plezier een informatiepakket toe.