Skip to main content

Brenda Utterwulghe

Mapstell guide - locatie West-Vlaanderen

Brenda Utterwulghe

Deels kompas, deels laveerder, maar altijd veilige haven.

Ik ben een visserskind. Mijn grootvader haalde pladijs en schartong uit de zee aan boord van zijn Blauwvoet, ik beschouwde de duinen als mijn tuin en de vismijn als mijn thuis. Mijn man is zeeman, onze zoon visser en ik vond mezelf opnieuw uit als schipper.

De Noordzee maakt deel uit van mijn praktijk. Niet alleen omwille van de setting, maar als vast element van mijn coachingmethode. De workshops rond persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling gebeuren steeds met de voeten in het zand en de haren in de wind, rechttoe rechtaan en zonder hocus pocus. Maar wel met de zee. Want het is zij die ons ontdoet van ratio en ons lijf weer laat voelen, hoofd en hart komen vanzelf weer op de juiste plaats.

Wil jij ondernemende mens, voor jezelf of je team uitdagingen zien en ze ook zo benoemen en overkomen dan hanteer ik krachtige methodieken en werk systemisch om blinde vlekken en onderhuidse dynamieken bloot te leggen. Wanneer je de zee achter je laat, keer je huiswaarts met een hoofd vol vertrouwen, rust, ideeën en een sterk plan.

Op zee kan je nooit in rechte lijn ergens naartoe. Goed, vind ik dat. Zo ontdek je nog eens iets.

Interesse in de certificering?

Vul het formulier in en we sturen je met plezier een informatiepakket toe.